Gepost op

kopie Omega Aqua Terra watches

Sinds de introductie in 2003 is de Omega Seamaster Aqua Terra een hoeksteencollectie voor kopie Omega Aqua Terra watches geworden. Inderdaad, het is een instapmodelhorloge en toch bevat het de meeste recente technologieën van het merk. Bovendien is het een beetje een allrounder, sportief, maar geen sporthorloge. Het is ook een horloge gericht op de essentie en een mooie weergave van waar Omega voor staat. Op Baselworld 2017 kreeg deze nu klassieke dagelijkse beater een visueel discrete facelift, gekoppeld aan mechanische verbeteringen, gewoon om het perfect up-to-date te houden. Hier is de Omega Seamaster Aqua Terra Master Chronometer 2017.
De Omega Seamaster Aqua Terra heeft geen introductie nodig. Al bijna 15 jaar is het het definitieve casual horloge van Omega. Het is een klassieker geworden, die door verzamelaars en klanten om verschillende redenen zeer gewaardeerd wordt: het is veelzijdig, met een nonchalant ingetogen ontwerp, robuust, met zijn solide stalen behuizing en een waterbestendigheid van 150 m, nauwkeurig en mechanisch modern, met de Co-Axial-interface huisbeweging en elegant, met zijn op de scheepvaart geïnspireerde wijzerplaat. Kortom, een geliefde dagelijkse drager. Bovendien heeft de kopie Omega Seamaster Aqua Terra, ondanks dat hij een eenvoudig horloge is, veel van de visuele kenmerken van een Omega: lyre-lugs, case-shape, breedpijlende handen, driehoekige indexen, algehele sportiviteit en de tijdloze aantrekkingskracht van het ontwerp. Niet per se vintage maar verrassend bekend en geruststellend.
Met zo’n erfenis had Omega een vrij complexe taak in handen: een klassieker vernieuwen … Gedurfd zijn kan soms goed zijn, maar met zo’n model is het gewoon niet toegestaan. De veranderingen moesten subtiel zijn en ze moesten in de details zitten. En raad eens, dit is precies wat de nieuwe het beste Omega Seamaster Aqua Terra Master Chronometer is: de compilatie van kleine details en kleine updates. Er zijn echter meer dan je je misschien eerst zou voorstellen. Het eerste is het geval: nog steeds in staal, nog steeds met deze combinatie van een platte rand en gedraaide nokken (de liervormige stijl is een kenmerk van Omega), nog steeds vrij eenvoudig, maar tijdloos en elegant. Dus je nam waarschijnlijk aan dat ze niets veranderden … Fout! Details overal.

De behuizing van deze kopie Omega watches 2017 is nu 41 mm in plaats van 41,5 mm. Ja, dat is niet veel, maar we zullen niet klagen. Voor een dagelijks klopper zijn verhoudingen belangrijk. De volgende is de daadwerkelijke vorm van de behuizing. Hoewel het hetzelfde lijkt als voorheen, is de behuizing nu symmetrisch. Voor deze update was de behuizing “sterker” aan de rechterkant, waarbij de kroon enigszins werd “geabsorbeerd” door de hoofdband. Nu worden pure symmetrie en een kroon eenvoudig op de zijkant van de behuizing geplaatst. De kroon is ook anders, nu conisch gevormd. Over het algemeen blijven de basics hetzelfde, maar met meer understatement en een beetje minder sportiviteit dan het vorige model, waardoor het nog meer een allrounder is.
De wijzerplaat van de Omega Seamaster Aqua Terra Master Chronometer 2017 volgt hetzelfde pad: symmetrie en zuiverheid. Het nautische thema is altijd de basis van het model geweest, met een uitgeklede wijzerplaat, die een soort houtpatroon laat zien, gemodelleerd naar de dekken van luxe jachten. Sinds 2003 zijn deze strepen altijd verticaal en vrij uitgesproken geweest. Op de Aqua Terra 2017 zijn de strepen nu horizontaal en minder diep gegraveerd. In dezelfde geest is de datum verplaatst van 3 naar 6, om de symmetrie van de zaak aan te vullen.

Verschillende kleuren zijn uiteraard beschikbaar, waaronder een zilveren wijzerplaat met oranje accenten en donkere metalen indexen, evenals dit klassieke donkerblauwe, met discrete lichtblauwe accenten. Hands en indexen zijn typisch voor de productie van Omega en blijven vrijwel onveranderd in vergelijking met de vorige editie. Een andere update betreft de literatuur over de wijzerplaat. Nooit meer diepteclassificatie (het staat nu op de achterkant) en slechts “Co-axiale hoofdchronometer”, die de komst van de nieuwe beweging benadrukt.
Met deze Seamaster Aqua Terra uit 2017 gaat Omega door met haar missie om Master Chronometer-bewegingen in alle modellen te implementeren (met uitzondering van de Calibre 1861 in de Speedmaster Moonwatch). Het lijkt dus vanzelfsprekend dat het antimagnetische en zwaar geteste kaliber 8900 in de behuizing wordt geplaatst. Deze beweging heeft twee vaten voor een totale 60h gangreserve, siliciumonderdelen voor het gehele regelorgaan, automatische wikkeling en weerstaat magnetische velden tot 15.000 gauss. Het is chronometer gecertificeerd en heeft 4 jaar garantie. De arabeske decoratie en de diamanten gesneden schuine randen zijn zichtbaar door de achterkant van de behuizing, die een nieuw golfprofiel laat zien.


Naast de klassieke staalmodellen voegt Omega ook een verrassende, enigszins andere tweekleurige versie toe aan de Seamaster Aqua Terra-collectie van 2017. Hoewel de wijzerplaat en de algehele vorm gelijk is aan de stalen modellen, zijn er enkele verschillen aanwezig. De 41 mm kast wordt aangeboden in een combinatie van staal en 18 k Sedna Gold (de eigen roze goudlegering van Omega) voor de lunette en de kroon. De wijzerplaat is zilver met zwarte inscripties. Geen kleurdetails, waardoor het horloge eerder subtiel blijft.

Gepost op

replica Rolex Air-King horloges

De replica Rolex Air-King horloges was voor het grootste deel van zijn zeer lange geschiedenis de eenvoudigste, minst dure Rolex, maar ook in zekere zin de Rolex van de purist. Zonder datum, een waterbestendige behuizing van 100 m, geschroefde kroon en chronometercertificering, had het alle essentiële eigenschappen die een Rolex tot een Rolex maken, zonder afleiding. In 2014 werd het echter stopgezet en werd de status als instapniveau replica Rolex Air-King horloges van de purist in 2015 overgenomen door een nieuwe versie van de Oyster Perpetual. In 2016 keerde de Luchtkoning terug en het is nadrukkelijk niet de Luchtkoning van je vader. Met een behuizing van 40 mm, nieuwe “Superlative Chronometer” -certificering, volledige revisie van de wijzerplaat en dezelfde voorzieningen voor weerstand tegen magnetisme als de Milgauss, het kan een Air-King zijn in naam, maar in de hand en om de pols, het is een bijna volledig nieuw horloge.
Sterker nog, het is zo’n afwijking van wat we allemaal gewend zijn te denken aan een Air-King waarvan ik bijna zou willen dat Rolex het iets anders had genoemd. Het behoud van de naam Air-King betekent dat je een beetje moet worstelen wanneer je voor het eerst foto’s van het horloge ziet – of wanneer je het gaat dragen – om het te zien als zijn eigen ding, in plaats van door de sluier van jaren van blootstelling aan iets anders dat dezelfde naam had. Wat echter hetzelfde is, is dat Rolex behoorlijk goed is in het niet volledig verstoren van de verbinding van een van zijn horloges met eerdere modellen in het bijzonder, en met de basisontwerpcodes van het bedrijf in het bijzonder – is het Air-King-logo, alsof stel de schichtige gerust dat onder alles de Luchtkoning hetzelfde horloge is dat u eens kende en waar u van hield.


Ondanks de symbolische poging van het logo om me van een richel af te zetten, moet ik toegeven dat deze even wennen was. De minutencijfers bij de vijf minuten markeringen, de witgouden 3-6-9 Arabische cijfers, de gele kroon en de groene “Rolex” en groene secondewijzer leken de eerste uren dat ik het horloge droeg, als een stel slecht geassembleerde reddingsbootpassagiers die dankzij een willekeurige draai van het lot allemaal moesten leren omgaan met elkaar, of anders.
Na vele jaren polshorloges te hebben gedragen voor beoordeling, ben ik er redelijk goed in geslaagd om een ​​onverwacht rotsachtige fase door te maken, maar ik merkte dat ik de replica Rolex horloges uitdeed en weer aan zette, met een nogal nerveuze frequentie, zoals een meisje op prom night die niet kan beslissen of ze haar corsage liefheeft of haat. Dit ging anderhalve dag door totdat uiteindelijk de Air-King en ik wat meer aan elkaar begonnen te wennen. Geleidelijk aan ontmoette ik het halverwege door het idee los te laten dat het de oude Air-King zou moeten zijn, en het ontmoette me halverwege – nou, eigenlijk ontmoette het me halverwege helemaal niet, het bleef gewoon resoluut op koers, alsof het geen toot of tinkle gaf wat ik dacht van die 3-6-9 markers. Eén ding over het antropomorfiseren van je horloges – je doet het met een Rolex Air-King en je voelt je alsof zijn persoonlijkheid ongeveer hetzelfde niveau van zelftwijfel heeft als een kampioen F1-coureur.
Het is natuurlijk gemakkelijker om je aan te passen aan nieuwheid als alles wat nieuw is ook goed is gedaan, en een ding dat je krijgt met Rolex is dat alles goed is gedaan – zelfs als een bepaald ontwerp niet jouw ding is, op zijn minst wat het ook is je houdt niet van het technisch meest vlekkeloze ding-je-niet-zoals dat je ooit hebt gezien. Zoals gebruikelijk bij Rolex is de uitvoering van de wijzerplaatmeubels en wijzers uitzonderlijk, met in elk geval een ruwe plek om gezien te worden, zelfs in extreme close-ups. Er zijn maar weinig wijzerplaten en handsets van welk merk dan ook, voor elk prijsniveau dat ik kan bedenken, dat dit niveau van controle zou tolereren, en deze kwaliteit in uitvoering, voor mij hoe dan ook, was het dunne uiteinde van de wig in termen van niet alleen aanpassen naar de Luchtkoning, maar begint echt op te warmen voor het verdraaide ding.
De Oyster-armband en de vouwbare Oyster-sluiting zijn, omdat niemand die ooit een Rolex van recente fabricage heeft geprobeerd, verrast zal zijn om te horen, geruisloos soepel en betrouwbaar in gebruik, en net zo comfortabel alsof ze waren gemaakt van zijde in plaats van staal . Eenmaal om de pols gaat de gelijkmatige verdeling van het gewicht een lange weg om ervoor te zorgen dat het aanvankelijke gevoel van comfort niet vluchtig is, en dat ondanks dat dit een vrij fors horloge is: 152 gram op de kantoorweger, of 10 gram zwaarder dan een Seiko SKX-007, zoals gewogen tijdens onze (in) beroemde inweeg van alle horloges op kantoor afgelopen woensdag. Dat het veel minder zwaar aanvoelt dan de Seiko, maakt een eind aan onze conclusie uit dat verhaal dat de verdeling van massa minstens evenzeer een factor is in draagcomfort als algehele gewicht.
Zoals blijkt, trouwens, de esthetiek van de 2016 replica Rolex horloges vertoont een opvallende gelijkenis met twee cockpitinstrumenten, gecreëerd door Rolex in 2006 aan het begin van zijn samenwerking met het Bloodhound SSC Project. De Bloodhound Super Sonic Car, voor het geval je er nog nooit van hebt gehoord, is zoals ze zeggen precies wat het zegt: een auto aangedreven door een turbojetmotor geleend van een Eurofighter, die momenteel de

Gepost op

Kopie Horloges IWC Big Pilots

De IWC Big Pilot Watch doet zijn naam meer dan eer aan – het is inderdaad zowel fysiek immens als geïnspireerd door de luchtvaart. Maar het heeft ook zijn naam verdiend in een meer metaforische zin. The Big Pilot Watch is big – big league, big time – een populair, krachtig, uitstekend uurwerk dat een vaste plek heeft verworven in de horologische hal van roem.  Kopie Horloges IWC Big Pilots  hebben een passionele liefdesrelatie met de hele Big Pilot-familie en het is gemakkelijk te zien waarom. Het is moeilijk om niet te vallen voor die indrukwekkende, mannelijke maat en die actievolle looks.
Tijdens de pioniersdagen van de luchtvaart moesten de meeste piloten navigeren met behulp van zakhorloges. Horloges speciaal gemaakt voor vliegeniers waren een verre droom voor iedereen behalve een gelukkig paar. IWC kwam in 1936 te hulp met de release van de eerste Special Pilot’s Watch, die een antimagnetisch echappement, ruw glas, lichtgevende wijzers en cijfers en een roterende ring met een pijlpuntindex voor het volgen van korte perioden bevatte. Was de luchtvaart ooit hetzelfde? Natuurlijk niet.

Vanaf 1940 begon de in Schaffhausen gevestigde fabrikant met het produceren van de Big Pilot volgens militaire specificaties voor een navigatie- of dekwacht. Het was het grootste polshorloge ooit gemaakt door Kopie Horloges IWC, maar uiterst minimalistisch in zijn ontwerp. De wijzerplaat was duidelijk georganiseerd en gemakkelijk leesbaar, zoals de instrumenten van de cockpit waarnaar het model was gemodelleerd. Hoewel de Big Pilot voor sommigen te zwaar of te simplistisch lijkt, hebben beide functies een doel. Leesbaarheid is een must als je duizenden meters in de lucht bent, dus een groot, gemakkelijk leesbaar ontwerp is functioneel en in overeenstemming met de traditie voor luchtvaartinstrumenten.

De het beste IWC Big Pilot heeft meer oog voor nader onderzoek dan zijn luchtvaartvoorsprong. Sinds 2002 is het het vlaggenschip van het bedrijf en een van de meest herkenbare horloges in de luxe horlogewereld. Kenners zijn er dol op vanwege zijn enorme behuizing van 46 mm, de eigen gefabriceerde beweging met 51111 kaliber (het grootste automatische uurwerk ooit gemaakt door IWC) met het Pellaton-wikkelsysteem en de indrukwekkende 7-daagse gangreserve. Het prijskaartje maakt het een serieuze investering, maar het eenvoudige ontwerp en de lederen riem zorgen ervoor dat de Big Pilot elke dag kan worden gedragen. U hoeft zich nooit zorgen te maken over het krijgen van uw geld.


Hoewel het een klassieker is met tientallen jaren geschiedenis, blijft de Big Pilot relevant. In de loop der jaren heeft IWC de familie Pilot Watch geüpdatet en nieuwe edities uitgegeven om het op tijd te houden. Een chronograaf verscheen in 1988, gevolgd door de introductie van complicaties zoals het split-seconden mechanisme. IWC heeft ook speciale stukken met belangrijke culturele referenties onthuld, zoals een serie Pilot’s Watches gewijd aan de Franse auteur en piloot Antoine de Saint-Exupéry en een collectie horloges die vernoemd is naar de Top Gun-trainingscursus van de US Navy.

IWC is geen onbekende in de verkoop van dure uurwerken, zoals de IWC Perpetual Calendar (prijs) en de IWC Portofino (prijs). Hoewel het minder duur is dan de andere twee uurwerken, is de Big Pilot een heel ander beest, en er is een zeer goede verklaring waarom het zo geprijsd is.

Net als alle andere het beste IWC-horloges is de Big Pilot van hoge kwaliteit en van hoge kwaliteit. Elk detail is gemaakt om een ​​doel te dienen en om het gezichtsvermogen te behagen. De Big Pilot beschikt over een interne mechanische beweging van Caliber 51111 met een Pellaton-wikkelsysteem. Het kronkelende systeem kan energiereserves gedurende 7 dagen opslaan, soms zelfs voor wel 8,5 dagen.

Dit lijkt misschien niet relevant voor casual horlogedragers, maar vergeet niet dat de IWC Big Pilot gemaakt is voor vliegeniers, dus energiereserves zijn erg belangrijk. Het mechanisme alleen al is een voldoende rechtvaardiging voor het dure prijskaartje van de Big Pilot, maar andere details maken het zelfs nog waardevoller om de opgeblazen kosten te dragen.

Gepost op

kopie Omega De Ville watches

De serie kopie Omega De Ville watches werd rond 1960 geboren als onderdeel van de grotere serie Seamaster-horloges. Het was indertijd de voortzetting van de klassieke kledinghorloge-erfenis die de Seamaster sinds 1948 had belichaamd, maar één die minder belangrijk was geworden sinds de lancering van de eerste duikhorloge in de serie in 1957. Het was in 1967 dat de De Ville collection werd onafhankelijk van de Seamaster-lijn en begon zijn eigen individuele charme en erfgoed te ontwikkelen. Dit waren horloges die nog steeds chic, klassiek en elegant waren, maar nu een beroep deden op een veel bredere markt van consumenten door hun interessante ontwerpen, verschillende cases – waaronder vierkanten, rechthoeken en ovalen – concurrerende prijzen en tijdloosheid van hun wijzerplaten.

Tegenwoordig is de collectie De Ville, net als andere kopie Omega De Ville watches, een veel grotere verzameling horloges, met een veelvoud aan “subreeksen” die erin verborgen zijn. De specifieke ‘subserie’ die we zullen behandelen is de De Ville Prestige-verzameling – een groep horloges die nog steeds representeert wat de De Ville-serie zo aantrekkelijk maakte sinds de lancering als een onafhankelijk model in ’67.
De Ref. 424.10.37.20.02.001 is de De Ville Prestige Co-Axial 36.8-mm. Het horloge, zoals de naam al aangeeft, is ondergebracht in een kast van 36,8 mm die verkrijgbaar is in staal, geel of roségoud of tweekleurig (staal en geel goud). Binnen bevindt zich de automatische Omega Caliber 2500 – de allereerste Co-axiale beweging die commercieel beschikbaar is (uitgebracht in 1999), een historisch belangrijke beweging voor het beste Omega en een belangrijke bijdrage aan de wereld van de uurwerken.

Op de tweevaksige draaiknop is er de optie voor goud, wit, blauw of zilver, met toegepaste Romeinse cijfers op elk kwartier en vinkjes voor de resterende punten. Op de 3 uur positie bevindt zich een utilitaire datumindicator met zwaardhanden voor de uren en minuten die erover vegen. Het laatste kenmerk dat opvalt, is de ketting met schakelband – een armband die enigszins doet denken aan de armbanden met “rijst-kralen” die zo vaak voorkomen op Vintage Omegas. Als je op jacht bent, heeft Omega deze horloge vanaf $ 3.700, maar het is mogelijk om het voor veel minder bij een dealer te vinden.

Hoewel Omega misschien niet bedoeld was om dit horloge een eerbetoon te laten zijn aan de meer historische De Ville-lijn, zijn het de klassieke en tijdloze ontwerpen van de hedendaagse serie die het een ietwat “vintage-achtig” gevoel geven. Van het is een van de kleinste Omega herenhorloges, met een ongeveer 37-mm behuizing (nog steeds minstens een millimeter of twee groter dan de vintage stukken); naar zijn ingetogen wijzerplaat; voor zijn slanke, zeer waarschijnlijk vintage-Seamaster-geïnspireerde handen; tot slot, de ketting met schakelketting (waarschijnlijk veerkrachtiger dan de stretch-gevoelige rijstkraalversie) – dit horloge wekt de indruk dat het niet vergeten is wat de De Ville zo decennia geleden zo aantrekkelijk maakte.


Zoals je ziet, hou ik van de moderne Omega De Ville Prestige-lijn. Het is een verzameling ver weg van de schijnwerpers die vaak de vlaggenschipcollecties van Omega siert, en naar mijn mening is dit een van de laatste holdouts, in een relatief betaalbare zin, van een klassiek horloge dat bedoeld is om subtiel onder een shirtmanchet te glijden. Sommige horloges zijn ondergewaardeerd, sommige horloges zijn ingetogen; Ik heb het gevoel dat dit horloge toevallig allebei is.
Voor ons meest recente artikel, waarin ik moderne en vintage voorbeelden van Breguet Type XX vergelijk, klik hier.

Caleb Anderson is de directeur van Outreach bij de online vintage horlogeboetiek theoandharris.com. Sinds hij bij Theo & Harris is begonnen, heeft hij uitgebreide kennis opgedaan over vintage horloges en besteedt hij veel tijd aan het delen van zijn meningen binnen het vakgebied. Momenteel bevindt hij zich in de buurt van New York City en is hij een aanhoudende student in alle historische dingen, een schrijver op horloges en een casual hardloper.

Als iemand die heel openlijk geniet van horloges die veel andere mensen misschien niet zo aantrekkelijk vinden, let ik in het bijzonder op de serie die veel merken niet vermelden op de homepages van hun websites. De Omega De Ville Prestige-collectie, naast een ietwat verborgen juweeltje in de grotere sfeer van Seamasters, Speedmasters en Sterrenbeelden, past toevallig bij dit criterium.

Gepost op

kopiene IWC Big Pilots klokker

De Kopie Horloges IWC lanceerde verschillende nieuwe modellen in hun Pilot’s Watch-collectie in 2016, inclusief deze Big Pilot’s Watch. Hier heeft het bedrijf een stap terug naar de roots gezet door meer wijzigingen aan de draaiknop aan te brengen, zodat deze nu harmonischer lijkt en verbazingwekkend vergelijkbaar is met het origineel uit de jaren 40. De horlogedoos van dit model is gemaakt van staal en meet 46 mm. Het uurwerk is hun zelf geproduceerde kaliber 51111 met een reserve reserve van 7 dagen. De afrastering stopt na 168 uur, zodat de precisie steeds dezelfde is naarmate de tijd vordert. Op de zwarte katrol kun je de datum lezen om 6 uur en er is een tijdverloopindicator om 3 uur.Met zijn zachte ijzeren binnenhoes is het horloge ook beschermd tegen magnetische velden. Het horloge wordt geleverd op een zwarte kalfs leren riem van Santoni.

La plupart des montres de la collection Jubilee kopiene IWC de 150 ans sont des modèles existants avec de nouveaux traitements de cadran. Cependant, cette montre est complètement nouvelle dans le catalogue. La Big Pilot’s Watch Big Date Edition «150 Years» est le premier Big Pilot à proposer la complication de la grande date du même nom. Il a le même boîtier de 46,2 mm, rendu ici en acier inoxydable, et vous avez deux cadrans différents à choisir – bleu foncé avec des marqueurs blancs imprimés ou blanc avec des marqueurs imprimés noirs. La montre a un fond fermé, de sorte que vous ne pouvez pas voir le calibre de huit jours à remontage manuel à l’intérieur, bien qu’il y ait une petite fenêtre pour que vous puissiez vérifier la réserve de marche.

J’ai une relation tendue avec la collection du Big Pilot. Je les aime toujours sur le papier – les montres sont des outils sympas et sans fioritures qui présentent maintenant de grands mouvements internes. Cependant, 46,2 mm est à plat pour une personne de 5 ‘7 “de hauteur.Pour ces deux nouvelles montres en particulier, je pense qu’ils font un bon travail en équilibrant l’audace du cadran du Big Pilot, qui a vraiment besoin d’espace ouvert pour se sentir équilibré, et l’ajout de la grande date à midi, je suppose que tous les 200 d’entre eux (100 dans chaque couleur) disparaîtront plutôt rapidement.
La collection Big Pilot est l’une des gammes de produits fondamentales pour kopiene IWC Big Pilots klokker . Ils ne le prennent pas à la légère, et introduire une nouvelle complication ici est une affaire plus importante que cela puisse paraître. Pour le Jubilé, vous vous attendiez à quelque chose de fou et de gauche, mais la marque a plutôt choisi de faire quelque chose qui reste important tout en gardant un prix suffisamment abordable pour que les fans de montres Big Pilot puissent y entrer. le plaisir. C’est une belle façon de reconnaître les collectionneurs qui ont contribué au succès de la marque au fil des ans tout en commémorant l’événement de façon réelle.

Gepost op

Kopie IWC Spitfire horloges

IWC veroverde de glamour van het bemannen van de besturing van een R.A.F. Spitfire toen ze hun originele Spitfire Chronograph in 2006 lanceerden. Het horloge was een enorm succes voor het merk uit Schaffhausen. Ze hebben echter niet op hun lauweren rust en een groot aantal nieuwe piloothorloges gemaakt voor 2012 (zie meer hier).
Onlangs viel voor de augustus beroep van de Kopie IWC Spitfire horloges digitale datum-maand eeuwigdurende kalender. Dit specifieke model ligt misschien buiten het financiële bereik van sommigen, waaronder ikzelf, met zijn luxueuze hoes in rood goud en talloze complicaties. Wanhoop echter niet, er is een model dat een grotere toegankelijkheid biedt, maar een supe uiterlijk behoudt om eenzaam merrieveulen te verleiden.

IWC spitfire-chronograaf IW387802De Kopie IWC Spitfire horloges Chronograph Reference IW387803 bouwt voort op de reputatie van het voormalige model uit 2006 en heeft het aanbod van dit charmante cockpitaccessoire verbeterd. De behuizing is met een diameter van 1 mm gegroeid. Dit klinkt misschien als een kleine verandering, maar het verhoogt op wonderbaarlijke wijze de leesbaarheid van het uurwerk.

Bijkomende verbeteringen zijn een lei-kleurige wijzerplaat en een nieuwe beweging. Het IWC-gefabriceerde 89365-kaliber is een aanzienlijke vooruitgang met verbeterde gangreserve en flyback-functie. Ik heb het horloge afgehandeld en het is weer zo’n kopie IWC horloges verkoop die ik graag zou willen bezitten. Laat me je meenemen op een vluchtvervalsing terwijl we navigeren door de verschillende aspecten die dit horloge onderscheiden van het alledaagse.
Een lei gekleurde wijzerplaat speelt met licht en schaduw met aangename resultaten. De zon gedessineerde afwerking grijpt de zonnestralen en zorgt voor een luxueus gevoel. Witte Arabische cijfers geven de uren weer, gepresenteerd in een schoon, tijdloos lettertype, behalve om 3 uur, 6 uur en 9 uur, waar batons voorkomen. Een index met driehoekige vorm bevindt zich rond het middaguur, met respect voor de ontwerptaal van pilotenhorloges uit de jaren 30 en 40.
Een op een hoogtemeter geïnspireerd diafragma bevindt zich naast 3 uur, waarbij de datum op welsprekende wijze wordt overgebracht met de uitspraak van een Wing Commander in de briefingboom. De punt van een rode gelijkzijdige driehoek wijst naar de datum met een laserachtig doel. Deze kleine bloei van rood wordt herhaald op de hulp secondewijzer om 6 uur.
Onder het middaguur wordt een chronoteller van 60 minuten getoond. De uren en minutenwijzers zijn volledig bedekt met wit lichtgevend materiaal, wat de leesbaarheid vergroot. Hun profiel doet denken aan propellors van vliegtuigen en versterkt daarmee de Spitfire-persona. Een slanke centrale chrono secondewijzer richt met scherpschutterachtige nauwkeurigheid op de gehele getallen en de cijfers op de hoofdstukring.
Eenvoudig interpreteren is een belangrijke kracht van het horlogeontwerp. Informatie belast de hersenen niet, details zijn gebruiksvriendelijk en de verstrekte gegevens leiden niet af van de belangrijkste taak van het besturen van uw vliegtuig.
Het horloge is verkrijgbaar in rood goud, maar de roestvrijstalen versie is mijn voorkeur. Het monochrome hoesmateriaal harmonieert harmonieus met de leisteenkleurige wijzerplaat.
kopie IWC horloges verkoopmanipuleert meesterlijk het licht door zorgvuldig gepolijste en gesatineerde oppervlakken in de nabijheid te plaatsen. Dit wordt perfect geïllustreerd door de zeer gepolijste rand die de met satijn geborstelde hoofdband en nokken verbindt. De resultaten zijn subliem en bieden een mannelijke esthetiek. De chronodrukkers en de gekartelde kroon zijn zeer gepolijst, nogmaals, meesterlijk spelend met licht.
IWC heeft een technisch talent dat inherent is aan hun merk-DNA. De nieuw ontwikkelde interne beweging, kaliber 89365, versterkt dit nog verder. De beweging heeft een frequentie van 28.800 vph (4 Hz) en heeft 35 juwelen. Gemak is verzekerd met dank aan de rotor die energie aan de veercilinder geeft. Ik waardeer meer en meer automatische bewegingen als het begin van grijs haar betekent dat ik steeds meer geneigd ben om mijn favoriete, handmatige horloges te vergeten.
De gangreserve is nu 68 uur, wat een aanzienlijke verbetering is ten opzichte van de 44 uur die werd gevonden met de Spitfire Chronograph van 2006. Een functie voor het hacken van seconden grijpt terug naar een tijdperk waarin militair gebruik de synchronisatie van horloges noodzakelijk maakte.


Een hoogtepunt van de nieuwe beweging is de flyback-functie. De drager kan de stopwatch starten en stoppen door de drukker op 2 uur in te drukken. Door op de opduwer op 4 uur te drukken terwijl de chrono inactief is, wordt de stopwatch gereset. Dit is vergelijkbaar met de meeste chronografen. Als de chrono echter operationeel is en de pusher op 4 uur wordt ingedrukt, wordt de chrono gereset en begint onmiddellijk vanaf nul in één simpele actie. Deze functie is ongelooflijk handig wanneer herhaaldelijk gebeurtenissen snel achter elkaar worden getimed.
De Spitfire Chronograaf van 2006 was een mooie wacht en sommigen hebben gesuggereerd dat IWC zijn cash cow-status blijft exploiteren en ongewijzigd zal laten. Ik ben echter blij dat ze ervoor gekozen hebben om de grenzen te verleggen, op zoek te gaan naar verbetering en continue verbetering.
De versie van 2012 is een dapper mannetje dat een goed figuur snijdt. De bescheiden toename van de afmetingen van de behuizing helpt bij de interpretatie en de

Gepost op

Kopie Horloges IWC Portuguese Automatic

De Portugieser Chronograph is de populairste van de Kopie-familie Kopie Horloges IWC Portuguese Automatic Clocks 1998. Destijds was dit het eerste Kopie Horloges IWC horloge dat niet alleen de gebruiker in staat stelde de tijd te lezen, maar ook om het te stoppen. De gemiddelde diameter van 40,9 mm maakt het ideaal voor dunnere polsen. Alles is harmonieus geïntegreerd in de precieze wijzerplaat: verzonken accumulatoren, Arabische cijfers in reliëf en perfect geproportioneerde haasje-en-klare horloges, die uren en minuten kan duren. Roestvrij stalen modellen kunnen worden gecombineerd met zwarte wijzerplaten en zwarte alligatorriemen.

In het geval van de automatische weergave van de Portugese datum, geven de ringen van het spoortype, de bladnaalden en de Arabische cijfers van de stickers de wijzerplaat het klassieke uiterlijk van de eerste Portugese horloges uit de jaren 1930. Het 52010-kaliber vervaardigd door IWC integreert de de beste functies zijn nooit toegevoegd aan automatische uurwerken, zoals het efficiënte Pellaton terugspoelsysteem en de zevendaagse gangreserve.

De Portugieser Automatic is uitgegroeid tot een van de meest populaire Kopie Horloges IWC Portuguese Automatic ooit geproduceerd in Schaffhausen. Het ontwerp met symmetrische wijzerplaat behoudt de klassieke aantrekkingskracht van de legendarische originele Portugieser vervaardigd in de jaren 1930. De pallen, het automatische wiel en het rotorlager in het legendarische Pellaton-wikkelsysteem zijn gemaakt van extreem slijtvast keramiek, terwijl twee vaten een indrukwekkende 7-daagse gangreserve vormen. Ergonomisch geoptimaliseerde horens bieden meer comfort, zelfs bij dunnere polsen. De Portugieser Automatic is verkrijgbaar met een roodgouden kast van 42,3 mm, een zilveren wijzerplaat en massief gouden schansen. Dankzij de verdunde rotor onthult een blik door de transparante saffierkristal-achterplaat nog meer details van het 52010-kaliber vervaardigd door IWC, zoals de zwarte keramische pallen in het kronkelsysteem of de gestreepte decoratie van Genève.

Roestvrijstalen kast, zwarte leren riem. Bevestig het schot. Zwarte wijzerplaat met zilveren vingers en Arabische cijfers, minutenwijzer op de urenindicaties van het buitenste wiel. Markeer de omtrek rond de minuut. Handen en lichtgevende wijzerplaten. 2 – 60 seconden en 30 minuten. Automatisch uurwerk Krasbestendig saffierglas. Geschroefde kroon van roestvrij staal. Diameter behuizing: 40,9 mm. Kastdikte: 12,3 mm. Tang deductie. 30 meter / 100 voet waterdicht. Functie: uren, minuten, seconden, chronograaf. IWC Portugal getimede automatische stalen herenhorloge IW371438.