Gepost op

Kopie Horloges Rolex Milgauss 116400 GV-40 MM

Als onderzoekswetenschapper met een passie voor mooie uurwerken, ben ik altijd op zoek naar het horloge dat het best past bij mijn werk- en levenspassies. Past u ook in die categorie, zoek dan niet verder dan de Kopie Horloges Rolex Milgauss 116400 GV-40 MM, en vooral de unieke jubileumeditie-referentie 116400GV (“glass verte”) met het groene saffierglas. Het is een horloge met een unieke geschiedenis dat zich onderscheidt van een al te vaak kopie Rolex horloges-assortiment en dat was ontworpen voor wetenschappers … Laten we onderzoeken waarom dat zo is.
Hoewel ik je geen volledige geschiedenis van de Rolex-horloges kopen zal geven, wil ik de belangrijke hoogtepunten bekijken. De Rolex-website en verschillende blogposts maken een grondige taak van het documenteren van de geschiedenis, met name deze post is een van de betere die ik heb gevonden in zijn geschiedenis.
Kort gezegd werd de Rolex Milgauss geïntroduceerd in de late jaren 50, toen elektriciteit, elektronica, luchtvaart en nucleaire technologie de revolutie op het gebied van technologie en informatie teweegbrachten. Als soort hadden we net de kracht van het atoom ontdekt, we waren eindelijk in een positie om moeder aarde te verlaten (hoewel voor korte tijd) en de hoeveelheid innovaties rond het verzenden, opslaan en transformeren van informatie creëerde een reeks van revoluties die de mensheid voor altijd zouden veranderen.


Als gevolg van deze stroom van innovatie werden wetenschappers (en in het algemeen iedereen) steeds meer blootgesteld aan magnetische velden. Niet alleen van de gebruikte instrumenten, maar ook van alledaagse apparaten zoals televisietoestellen, radio’s en de vele nieuwe geëlektrificeerde apparaten die hun weg naar huis bereikten. U hoeft de vergelijkingen van Maxwell niet te kennen om te weten dat een elektrische stroom en een magnetisch veld twee zijden van dezelfde “munt” zijn en dat men gemakkelijk in de andere kan worden omgezet. De Duitse wiskundige en natuurkundige Carl Friedrich Gauss was een van de eersten die deze ruimte verkende en dus, ter zijn eer, is de maat van de magnetische fluxdichtheid een Gauss. Tegenwoordig worden andere metingen zoals de Tesla en ampère / meter (1000G = 0.1T = 80.000A / m) vaker gebruikt.
Natuurlijk is het resultaat van blootstelling aan zoveel toevallige of opzettelijke magnetische velden dat alles wat je op je hebt dat gevoelig is voor dergelijke velden, wordt beïnvloed. Je hoeft ook niet veel te weten over de innerlijke werking van een mechanisch horloge om te beseffen dat een magnetisch veld een van zijn gezworen vijanden is. Kort samengevat, mechanische horloges (zelfs de beste) gebruiken een balanswiel met een haarveer dat wordt gebruikt om de beweging te regelen, het is de hartslag van het horloge, als je dat mag. Knoei met de haarveer of het balanswiel en je zult eindigen met een horloge dat te snel of te langzaam loopt … Daarom, in situaties waarin het horloge wordt blootgesteld aan een magnetisch veld, kunnen onderdelen van het horloge worden gemagnetiseerd en dus worden verstoord.


Het is in deze context dat verschillende fabrikanten begonnen te onderzoeken hoe ze horloges konden krijgen die dergelijke velden konden weerstaan. IWC was de eerste die een breed verkrijgbaar horloge tegen magnetische velden vrijgaf met zijn toepasselijk genaamde Ingénieur-model. Om niet achter te blijven, heeft Rolex in hetzelfde tijdsbestek ook zijn eigen magnetisch-resistente horloge uitgebracht: de kopie Rolex horloges (van de Franse “mille” en Gauss, dus resistent tegen 1000 Gauss). James Stacey heeft onlangs een reeks nieuw aangekondigde ingénieur-stukken van IWC besproken, die in 2013 worden uitgebracht: het jaar van de ingénieur voor IWC.
De basisinnovatie in zowel de Rolex Milgauss als de IWC Ingénieur en andere dergelijke horloges is het gebruik van een kooi van Faraday die de beweging omsluit. Vergelijkbaar met hoe je in een vliegtuig je beschermt tegen de gevolgen van bliksem, zal een kooi van Faraday (ferromagnetische omhulling) rond de beweging een stroom- of magnetisch veld afleiden en de hele beweging beschermen, inclusief het balanswiel en de haarveer. Hoewel het een geweldige innovatieve stap is in het maken van horloges, is er veel meer voor de nieuwe kopie Rolex horloges dan alleen een kooi van Faraday.
De Rolex-horloges kopen is, net als alle andere sportopstellingen van Rolex, gebaseerd op hun beroemde en alomtegenwoordige oester-eeuwige kast. Dit is hetzelfde behuizingsontwerp dat wordt gebruikt in de Submariner of in de Explorer-modellen, maar de Rolex Milgauss is uitgevoerd in een gepolijst 904L staal met een gepolijste, gladde rand die hem een ​​uniek karakter geeft onder de andere leden van de Rolex-familie van sporthorloges . Op de achterkant van de Rolex Milgauss staan, in tegenstelling tot de Submariner maar zoals de Sea-Dweller, markeringen voor het model, het merk en de Oyster-behuizing.


Binnenin de Rolex Milgauss is de interne kopie Rolex horloges 3131 beweging, die, hoewel verborgen uit het zicht, buitengewoon nauwkeurig en schaars gedecoreerd is. Ik heb weken gespendeerd en zag slechts ongeveer +/- 1 of 2 seconden verschil met de referentietijd van mijn iPhone waarmee ik de Rolex-horloges kopen heb ingesteld met de 3131-functie voor het hacken van bewegingen. De gangreserve is 48 uur en de 3131-beweging kan ook handmatig worden opgewonden door de niet-beschermde grote maar platte kroon los te draaien.

Gepost op

Kopie Horloges Rolex Deepsea 116660-44 MM

Op Baselworld 2018 debuteerde Kopie Horloges Rolex Deepsea 116660-44 MM met een bijgewerkte versie van het beroemde Deepsea Sea-Dweller-horloge. aBlogtoWatch ging hands-on met de D-Blue (ook bekend als “James Cameron”) versie van de referentie 126660 Deepsea-horloge hier. Vandaag geef ik mijn persoonlijke kijk op de nieuwe Rolex Deepsea 126660 en kijk naar de andere wijzerplaatversie die het traditionele zwarte gezicht voor de Deepsea is. Maakt een andere wijzerplaatkleur voor een duikhorloge zijn eigen discussie? Als het een Rolex is, is het antwoord misschien wel ja. Het geeft me ook de gelegenheid om mijn eigen gevoelens over de grootste en meest professionele duikhorloge van Rolex te bespreken.
De traditionele zwarte wijzerplaat voor de Deepsea 126660 is qua tekst niet identiek aan de D-Blue (blauwe naar zwarte gradiënt-wijzerplaat). Het belangrijkste verschil (naast kleuren) is de plaatsing en de grootte van ‘Deepsea’. Op de D-Blue 126660 wordt het woord vlak boven ‘Sea-Dweller’ geplaatst waar de handen worden verbonden. Op de zwarte wijzerplaat is ‘Deepsea’ kleiner en net boven de plek waar de handen verbinden onder ‘Oyster Perpetual Date’ geplaatst. Ik geef de voorkeur aan de zwarte draaiknop zelf, als onderdeel van dat is de plaatsing van de tekst. Ja, we hebben het niet eens over de functionaliteit, constructie of het comfort van het horloge, maar eerder over een kleine term op de wijzerplaat. Welkom bij het zijn van een horde nerd.


Over tekst gesproken, verkoop Rolex-horloges leek te willen dat de nieuwe voor 2018-referentie 126660 er ongeveer hetzelfde uitzag als de uitgaande 116660, dus het behield een van de meest controversiële kenmerken van de originele Deepsea. Dat is een zilveren rehaut-ring rond de wijzerplaat, die twee frases bevat: “Original Gas Escape Valve” (verwijzend naar de automatische helium-ontlastklep) en “Ring Lock System”, dat verwijst naar hoe de behuizing is geconstrueerd om dergelijke hoge niveaus van waterbestendigheid. De zilveren ring zelf is eigenlijk een deel van het ringslot en is een “hoogwaardige stikstof-gelegeerde roestvrij stalen ring.” Eerlijk gezegd, wanneer je het horloge draagt, vergeet je al snel dat het er is, maar in werkelijkheid hoefde Rolex dit niet herinner de drager bij elke blik van de wijzerplaat dat het uurwerk deze onderdelen / systemen bevat. Ik ben meestal niet iemand die klagen over te veel tekst, maar ik ben er niet zeker van dat de tekst op de Ring Lock daar moest zijn. Ach ja, het is niet zo’n grote deal in een verder fantastisch pakket.
De overgrote meerderheid van de mensen die een Deepsea dragen, zal het niet onder water nemen – laat staan ​​tot bijna 13.000 voet. De kopieer Rolex-horloges heeft 3.900 m waterbestendigheid dankzij een echte onderzeese behuizing. Rolex heeft horloges gemaakt die dieper kunnen gaan – maar het doet er nauwelijks toe, tenzij je in een miniatuur, draagbare submisser pieswedstrijd terechtkomt. De reden waarom mensen de neiging hebben om een ​​verkoop Rolex-horloges Deepsea te dragen (behalve het feit dat het een hele gave machine is) is de maat. Met een breedte van 44 mm en bijna de dubbele dikte van de Submariner is de Deepsea een beest om de pols – maar een waar fans dol op zijn.


De Ring Lock System-behuizing maakt deel uit van de reden dat hij bestand is tegen dergelijke enorme drukken. Het saffierglas alleen is 5,5 mm dik en de achterkant van de behuizing is gemaakt van kwaliteit vijf titanium. Voor 2018 zal Rolex niet langer echt de aanduiding “904L staal” gebruiken om te verwijzen naar het staal dat ze gebruiken. Ze gebruiken nog steeds 904L staal voor hun horloges, maar ze zullen het niet zo noemen. Rolex heeft ‘Oystersteel’ geïntroduceerd als de voorkeursterm die hun speciale 904L-legeringmengsel uniek maakt.
Het is waar dat kopieer Rolex-horloges zijn eigen speciale legeringsmengsels voor hen altijd heeft gemaakt. Het is ook waar dat tot voor kort echt geen ander horlogemerk 904L roestvrij staal gebruikte. 904L is moeilijker te bewerken, polijst beter en heeft enkele corrosiewerende eigenschappen die zorgen voor een goed duikhorloge.
Vorig jaar in 2017 introduceerde verkoop Rolex-horloges de vernieuwde Sea-Dweller 126600 in een 43 mm brede behuizing ook in staal. Net als de kortstondige Rolex Sea-Dweller 4000 116600 (2014-2017) moet de nieuwere Sea-Dweller vechten voor zijn bestaansrecht. Ik moet mezelf ook uitleggen waarom ik de 40 mm brede Submariner leuk vind. Ik denk dat een deel ervan komt omdat de Submariner zulke verbazingwekkende proporties heeft en de Sea-Dweller 43 mm eenvoudig probeert om hem op te blazen en een scheutje rood toe te voegen. Ik veronderstel dat daar een markt voor is, maar mijn pols maakt geen deel uit van die menigte. Ik denk dat iedereen die het Sea-Dweller 126600 horloge naar behoren kan laten werken dit zeker moet doen.


Hoewel er meer gemeenschappelijke elementen tussen de Submariner en de Deepsea zijn dan heb ik het geduld om op te noemen, deze dragen niet zoals hetzelfde horloge. Ja, het zijn beide Rolex duivers horloges in traditionele stijl. Ze dragen ook heel anders en voor 2018 draagt ​​de Deepsea 126660 eindelijk net zo comfortabel (opgeschaald) als een Submariner en heeft hij niet visueel last van een ondermaatse armband. Voor mij is de grootste verbetering met de Deepsea van 2018 de beter geproportioneerde behuizing met bijpassende armband. Het horloge biedt bijna niets nieuws (bijgewerkte beweging), behalve voor dezelfde Deepsea-horloge draagervaring, alleen beter.

Gepost op

goedkope Rolex Day-Date horloges

Dit jaar, 2018, markeert het 60-jarig jubileum van de kopie Rolex horloges, het horloge dat vaak wordt aangeduid als ‘president’s watch’. In maart van dit jaar heeft Rolex ons de Green Dial voor de 60-jarige editie van de Day-Date laten zien, en we hebben die gelegenheid aangegrepen om A) je een prachtig ogend uurwerk te laten zien en B) om je alles over de geschiedenis van de Day-Date te vertellen. Oorspronkelijk geïntroduceerd in 1956, werd de Day-Date alleen gemaakt in edelmetalen (naast enkele uitzonderingen, zoals deze) en het werd al snel de belichaming van het luxe horloge voor succesvolle mensen. Dit jaar heeft de Rolex Day-Date-tentoonstelling de wereld rondgereisd en arriveert nu in mijn geboortestad, Den Haag, Nederland. Tijd voor ons om naar een nogal buitengewone reizende tentoonstelling te gaan kijken, die nu te zien is bij Schaap & Citroen in Den Haag, onze lokale Rolex-dealer.


Nu hadden we je kunnen vertellen over alle indrukwekkende technische details van de nieuwe beweging van de Day-Date. Natuurlijk is het een interne beweging, en ik denk dat in dit geval, omdat we het over Rolex hebben, iedereen weet dat ze alleen hun eigen bewegingen gebruiken. We hebben echter al een uitsplitsing gemaakt van de belangrijkste elementen van het nieuwe kaliber 3255 toen het vorig jaar werd geïntroduceerd in de nieuwe Day-Date 40. Dit model, de Rolex Day-Date 40, is de opvolger van de Day-Date II en komt terug op de classis en stijlvolle stijl van de originele Day-Date, slechts een beetje groter en beter geschikt voor de hedendaagse smaak. Dus geen technisch verhaal vandaag, maar iets dat niemand anders dan mijnheer Jackie Stewart me eerder dit jaar heeft verteld.
In de intro zei ik dat velen de goedkope Rolex Day-Date horloges beschouwen als HET luxe horloge voor succesvolle mensen, en dat is een beeld dat het merk uit Genève heeft helpen creëren. Het aantal advertenties dat het merk in de jaren zestig deed, met hun meest waardevolle uurwerk, naast iemand of iets indrukwekkends, was zeker niet mis. Hierboven zie je Sir Jackie op de voorkant van een tijdschrift, daarnaast staat hij in een kopie Rolex horloges-advertentie en daarnaast is de Rolex-advertentie waarmee hij zijn eerste Rolex-dagendatum heeft gekocht. De legendarische coureur was niet verlegen om zijn respect en passie voor het merk te tonen, waarvoor hij een ambassadeur is geworden.


Nu zijn er niet zoveel pictogrammen in de wereld van horloges. We kunnen er een paar bedenken en een groot deel van die weinigen is gemaakt door een en hetzelfde merk, namelijk kopie Rolex horloges. De dag-datum, het horloge van de president, viert zijn 60e verjaardag en de tentoonstelling die ze hebben gemaakt is zeer informatief en feitelijk, en het is interessant om een ​​goed gesprek te hebben over dit horloge, zoals alleen kan worden gedaan aan de ware iconen.
De tentoonstelling bestaat uit een “presidentiële” armband met informatieve displays, waaronder verschillende videoschermen, en een grotere collectie Day Date die kan worden bewonderd. Ik zou aanraden om een ​​gesprek te hebben met een van de stafleden, omdat zij goed op de hoogte zijn van de dag en een heleboel interessante feiten kunnen vertellen. En natuurlijk kunt u er een om de pols proberen. Als je in Den Haag bent, of dichtbij, bezoek dan zeker deze tentoonstelling. Vanavond hebben ze een cocktailparty en misschien kan je meedoen. Neem echter wel contact op met hen als ze plaatsen beschikbaar hebben voor het cocktailfeest
En als u dat typische technische verhaal in monochrome stijl over de dagendag wilt lezen, bekijk dan wat onze hoofdredacteur Brice schreef over de dag-datum 40 bij de introductie hier.

Gepost op

2018 koop Cartier Santos horloges

De Cartier Santos is terug! Gebaseerd op het eerste polshorloge gemaakt door Cartier in 1904 voor vlieger Santos Dumont, was dit legendarische model sinds de introductie in 1978 in de collectie – althans de moderne versie van de Santos, met een stalen kast en geschroefde rand. De Santos werd echter twee jaar geleden stopgezet – en voor een goed doel. Een nieuw model staat op het punt de winkels te raken en koop Cartier Santos horloges presenteerde zijn vernieuwde versie bij de SIHH. Maak kennis met de nieuwe Cartier Santos 2018, hier getest in staal, groot formaat en met heel wat coole functies voor de riem / armband.


De Cartier Santos behoeft geen introductie. Het is een van de meest iconische horloges van het Parijse Maison en zeker het meest gewilde mannenaanbod van het merk. Gemaakt in 1904 om vlieger Santos Dumont te vergezellen op zijn onverschrokken vluchten, het is de geschiedenis ingegaan als een van de eerste polshorloges die op de markt verscheen. De Santos zijn aan het einde van de jaren 70 populair geworden toen het model nieuw leven werd ingeblazen in een sportief, op een armband gemonteerd stuk, herkenbaar aan een groot aantal schroeven die op zowel de ring als de armband werden gebruikt. Verkrijgbaar in staal of staal en goud (vrij modieus in de jaren tachtig), het Santos-model was een nietje in de collectie en onderging updates en facelifts (inclusief de grote en moderne Santos 100) tot 2016, toen het werd stopgezet.
Cartier onthult meestal volledige collecties op de SIHH: Clé de verkoop Cartier horloges in 2015, Drive de Cartier in 2016, de comeback van de Panthère en de 100ste verjaardag van de Tank in 2017. Voor de SIHH 2018 was het hoogtepunt de heropleving van de iconische Santos en een gloednieuwe collectie werd geïntroduceerd, bestaande uit stalen, stalen en gouden en gouden versies, twee maten (medium en groot) en zelfs een skeletversie. Vandaag bekijken we de hoeksteen van deze nieuwe line-up, de 2018 Cartier Santos Large Size in staal – wat voor de meeste mannen zeker de meest wenselijke optie zal zijn.
Eerst het ontwerp. De nieuwe verkoop Cartier horloges combineert kenmerkende eigenschappen met nieuwe functies. De algemene vorm en stijl van het origineel worden gerespecteerd met een vierkante kast met ronde randen, een gepolijste bezel met acht schroeven, een stalen armband met twee schroeven op elke schakel, een witte wijzerplaat met Romeinse cijfers en klassieke Cartier geblauwde wijzers. Op het eerste gezicht lijkt de evolutie minimaal. Maar als je deze Cartier Santos 2018 in detail bekijkt, zul je de veranderingen herkennen.


Ten eerste is de behuizing (met afmetingen van 39,8 mm x 47,5 mm op deze grote versie) opnieuw vormgegeven, met meer bochten. Aan beide zijden van de ring voelt het bijvoorbeeld alsof de Santos nu twee brancards heeft. Dit komt door de nieuwe rand, die niet perfect vierkant meer is maar gevormd om de armband te “raken”. Deze rand volgt nu de lijnen van de behuizing, maar blijft aan de gepolijste afwerking zitten om te contrasteren met de rest van het horloge en heeft nog steeds acht schroeven. De behuizing zelf is ook minder agressief dan voorheen, met meer gebogen lijnen en de aanwezigheid van een grote, gepolijste afschuining aan de zijkant. Dit geeft het horloge een moderner en luxueuzer gevoel.
Al met al is de nieuwe Santos vrij aangenaam om de pols en is 9.08 mm dik – niet echt een ultradun horloge, maar goed genoeg om onder een manchet te passen. De behuizing is relatief groot, maar de achterkant van de behuizing is licht gebogen en de nokken zijn kort en bieden veel comfort. Houd er ook rekening mee dat er een middelgroot formaat bestaat, met een behuizing van 35,1 mm x 41,9 mm. Andere kenmerkende functies van de Santos zijn ook aanwezig. De kroon met een saffier cabochon (Cartier verplicht), wordt nog steeds beschermd door een puntig beschermingsstuk. De armband is ook in de stijl van eerdere versies, met zijn geborstelde afwerking en de aanwezigheid van schroeven op elke schakel. Sommige nieuwigheden – zeer goede – zijn toegevoegd, maar we zullen in enkele regels teruggaan naar dit punt.


Wat de wijzerplaat betreft, vinden we een vrij klassieke aanbieding op deze 2018 Cartier Santos. Net als oude versies, hier geen guillochepatroon, maar een meer eigentijdse, iets sportievere platte wijzerplaat met een zilverwitte afwerking en bedrukte zwarte Romeinse cijfers. De drukken zien er dunner uit dan vroeger, waardoor kopieer Cartier horloges  meer elegantie en moderniteit kreeg. Het display is ook klassiek: uren, minuten, seconden getoond door blauwe wijzers en een datumvenster om 6 uur (de vorige modellen hadden een datumvenster om 3 uur of om 4:30 uur).
In de koffer en verborgen onder de achterkant van de stalen kast staat het kaliber 1847 MC, voor het eerst geïntroduceerd op de 2015 Clé de Cartier. Deze entry-level, in eigen huis geproduceerde beweging is automatisch, tikt op een moderne 4Hz-frequentie en heeft een vermogen van 42 uur. Niets bijzonders, maar een beweging die het werk perfect doet.

Gepost op

kopen OMEGA CONSTELLATION CO-AXIAL 38MM horloges

De kopiëren Omega Constellation is nog nooit een van de belangrijkste Omega-horloges op mijn radar geweest. Dit feit is interessant voor mij omdat ik een grote fan ben van alle nep Omega horloges. Als je met Omega praat, leer je iets interessants dat zinvol is als je erover nadenkt. De wereld is opgesplitst in twee hoofdtypen van Omega-markten. Dat zijn Omega Speedmaster- en Seamaster-markten, evenals Omega Constellation en De Ville-markten.
De Verenigde Staten zijn voor het grootste deel een Omega Speedmaster- en Seamaster-markt. Dat gezegd hebbende, als wat Omega zegt waar is, verkopen ze veel meer De Ville- en Constellation-modellen in het Oosten. Hoewel deze opgeknipte modellen geen belangrijk onderdeel zijn van het  kopen OMEGA CONSTELLATION horloges beeld in het Westen, zijn het horloges in de stijl van een jurk en geen sporthorloges die in de meeste gevallen de totale omzet van nep Omega weergeven. Met dat in gedachten heb ik twee verschillende Omega Constellation herenhorloges bekeken.


Tot op zekere hoogte staat deze evaluatie van het horloge op het punt waar Omega heeft beloofd volgend jaar, in 2015, een opnieuw ontworpen Constellation-horlogecollectie uit te brengen. Dat gezegd hebbende, de huidige Constellation-collectie komt uit min of meer 2007, en zoals de Ville hielp Omega’s nieuwe, in eigen huis gemaakte bewegingen te lanceren. Als zodanig bevatten deze twee modellen elk 8500/8600 series zelfgemaakte automatische bewegingen.


Op dit moment is de grootste beschikbare maat voor een herenhorloge van Constellation 38 mm breed. Ik heb het gevoel dat dit volgend jaar zal veranderen naarmate de maten groter worden voor de westerse markt. Persoonlijk vind ik dat de Omega Constellation minimaal 40 mm breed (tot misschien 42 mm breed) moet zijn voor de Amerikaanse markt. Wat ik heb voor beoordeling is de stalen Omega Constellation Co-axiale dag-datum 38 mm horloge ref. 123.10.38.22.01.001 en de 18 k Sedna gouden goedkoop Omega Constellation Co-Axial 38 mm ref. 123.53.38.21.02.001.
Het staalmodel is misschien meer klassiek een ‘constellatie’, tenminste in de moderne zin. Hoewel de Constellation-naam sinds de jaren vijftig deel uitmaakt van de Omega-familie, was het in 1982 dat de Constellation haar moderne vorm aannam met de Constellation Manhattan. De beroemde horlogeontwerper Gerald Genta ontwierp een paar eerdere kopie Omega constellatiehorloges uit de jaren 60, maar niet de Constellation Manhattan – hoewel het duidelijk gedeeltelijk geïnspireerd was door enkele populaire ontwerpen uit de jaren 1970 van Genta.


De Omega Constellation Manhattan introduceerde de iconische “case claws” en de enkelstuks toelopende armband die vandaag nog steeds deel uitmaakt van het ontwerp. Natuurlijk is een ander belangrijk deel van de typische Manhattan-esthetiek de ring van Romeinse cijferuurtellers op de ring. Terwijl de stalen kopie Omega watches het uiterlijk heeft van moderne Constellation horloges, heeft het 18k Sedna gouden model een wijzerplaat geïnspireerd op een eerder, Omega Constellation-model uit het pre-Manhattan tijdperk.
Wat is Sedna-goud? Als u niet bekend bent met deze term, is het Omega’s antwoord op Rolex Everose goud. Dat wil zeggen, een legering van 18 karaat roségoud die na verloop van tijd niet in kleur zal vervagen. Everose is ontwikkeld als een exclusieve legering bedoeld om te voorkomen dat koper wegslijt en het goud zijn “roze” kleur verliest. Sedna werkt op dezelfde manier en is ontworpen om meer duurzaamheid te garanderen voor degenen die investeren in een horloge van 18 k goud. Als ik me mijn feiten goed herinner, was dit specifieke Constellation horloge het debuutuurwerk voor Omega om zijn 18k Sedna-goudmetaal te introduceren.
De Sedna gouden sterrenbeeld is prachtig, en de warme tinten van rose goud zijn vleiend voor het algehele ontwerp. Dat gezegd hebbende, ik denk dat de Constellation er altijd het best uitzag met een staal, dus het zijn de tweekleurige constellatie-modellen die ik beter vind als het gaat om het tonen van wat goud. De wijzerplaat is netjes en helpt dit moderne Constellation-model verbinding te maken met het verleden van Omega. Detaillering rond elementen zoals het datumvenster en de hoekigheid van het gezicht zijn goed gedaan.
Het perfect Omega Constellation Co-Axial 38mm Sedna gouden horloge is een uniek en interessant uurwerk dat een reeks van historische Omega-punten met elkaar verbindt. Het combineert nieuw en oud op een unieke modieuze manier. Aan de zaak is een bijpassende, taps toelopende bruine alligatorriem bevestigd. Stel jezelf de vraag: krijg je de volledige constellatie-ervaring met het horloge op een riem of een volledige armband?
Omega produceerde deze Gold-ref. 123.53.38.21.02.001 Sterrenbeeldhorloge als een gelimiteerde oplage van 1952 stuks ter gelegenheid van het jaar dat kopie Omega watches  in 1952 debuteerde bij de Constellation-familie. Binnenin het horloge bevindt zich een Caliber 8501 automatische co-axiale beweging in eigen beheer. Dit is vergelijkbaar met de 8500 beweging, maar de 8501 voegt een 18k gouden brug over het balanswiel en een 18k rose gouden automatische rotor toe.
In tegenstelling tot de minder gangbare limited edition Sedna gold Constellation is de stalen Constellation Co-Axial Day-Date. Hier ziet u het gebruik van de goedkoop Omega Constellation caliber 8602 automatische beweging. Dit is vergelijkbaar met de 8500 maar voegt een dag van de weekindicator toe met een venster om 12 uur. Dit is het antwoord van Omega op de dag-datum beweging van Rolex in de Rolex President-modellen.

Gepost op

Kopie Horloges Rolex Cellini 4233

Kopie Horloges Rolex Cellini 4233 zijn de meest erkende high-end horloges. Wanneer u deze kans moet aangrijpen, ziet het er minder elegant uit dan de Cellini-collectieklok van de fabrikant. Rolex introduceerde drie unieke Cellini-families op de Basel Watch Fair in 2014. Hier zijn enkele dingen die u moet weten.
Cellini’s horloge staat bekend om zijn prachtige elegantie en eenvoud, en de nieuwe familie erft deze traditie. Elk gezin krijgt een naam op basis van de over te dragen informatie (tijd, datum, dubbele tijd). De naam is net zo puur als de klok zelf.
Gezinnen variëren afhankelijk van de mate van mechanische complexiteit, maar er zijn verschillende attributen. Deze dozen kunnen alleen 18K wit of Everose goud gebruiken dat kopie Rolex horloges in zijn eigen gieterij giet. Voor 39 mm zijn deze koffers ideaal voor moderne jurkhorloges. Elke koffer bestaat uit twee omlijstingen, één met een glad oppervlak en de andere met het kopie rolex Cellini horloges. Soortgelijke groeven zorgen voor een functionele decoratie van de achterkant. Met speciaal gereedschap kunt u COSC-gecertificeerde automatische oprolmechanismen mechanisch boren.


De belmonding van de bel wordt aangehaald om de oorspronkelijke omgeving in de doos te behouden. De bewaker lijkt op een koepel zoals vroeger.
Wijzerplaten zijn geverfd of gedecoreerd met klassieke Rayon, verzilverde Rayon, Flamel, DeLaglass, Giloshes-motief en gouden tijdmarkering. Elke Cellini is bevestigd aan de pols met een glanzende zwarte of bruine krokodillen leren riem, gestikt en herinnerd met 18K gouden gesp.


Cellini’s tijdmodel vertegenwoordigt een perfecte uitdrukking van klassieke uurwerken met dunne Romeinse cijfers en decaltijdmarkeringen van stijl en verdeelt het in kleine banen die naar het midden van de wijzerplaat nabij het topje van de hand bewogen.
Een fijne zwaardvormige hand berekent uren, minuten en seconden met een nauwkeurige automatische chronograafbeweging.
De prijs van elke versie. Zoek beschikbare versies en specificaties onder de afbeelding.


Het kopie rolex Cellini horloges Time-model heeft vier versies van een kast van 39 mm met een zwarte of wit gelakte wijzerplaat en 18 K wit of eeuwig goud. Afhankelijk van het model, is het gemonteerd op een riem van krokodillenleer met groot formaat geheugen en stiksels, 18K geelgouden gesp met glanzend zwart of bruin, gouden kleur kast.

Gepost op

kopie Omega Aqua Terra watches

Sinds de introductie in 2003 is de Omega Seamaster Aqua Terra een hoeksteencollectie voor kopie Omega Aqua Terra watches geworden. Inderdaad, het is een instapmodelhorloge en toch bevat het de meeste recente technologieën van het merk. Bovendien is het een beetje een allrounder, sportief, maar geen sporthorloge. Het is ook een horloge gericht op de essentie en een mooie weergave van waar Omega voor staat. Op Baselworld 2017 kreeg deze nu klassieke dagelijkse beater een visueel discrete facelift, gekoppeld aan mechanische verbeteringen, gewoon om het perfect up-to-date te houden. Hier is de Omega Seamaster Aqua Terra Master Chronometer 2017.
De Omega Seamaster Aqua Terra heeft geen introductie nodig. Al bijna 15 jaar is het het definitieve casual horloge van Omega. Het is een klassieker geworden, die door verzamelaars en klanten om verschillende redenen zeer gewaardeerd wordt: het is veelzijdig, met een nonchalant ingetogen ontwerp, robuust, met zijn solide stalen behuizing en een waterbestendigheid van 150 m, nauwkeurig en mechanisch modern, met de Co-Axial-interface huisbeweging en elegant, met zijn op de scheepvaart geïnspireerde wijzerplaat. Kortom, een geliefde dagelijkse drager. Bovendien heeft de kopie Omega Seamaster Aqua Terra, ondanks dat hij een eenvoudig horloge is, veel van de visuele kenmerken van een Omega: lyre-lugs, case-shape, breedpijlende handen, driehoekige indexen, algehele sportiviteit en de tijdloze aantrekkingskracht van het ontwerp. Niet per se vintage maar verrassend bekend en geruststellend.
Met zo’n erfenis had Omega een vrij complexe taak in handen: een klassieker vernieuwen … Gedurfd zijn kan soms goed zijn, maar met zo’n model is het gewoon niet toegestaan. De veranderingen moesten subtiel zijn en ze moesten in de details zitten. En raad eens, dit is precies wat de nieuwe het beste Omega Seamaster Aqua Terra Master Chronometer is: de compilatie van kleine details en kleine updates. Er zijn echter meer dan je je misschien eerst zou voorstellen. Het eerste is het geval: nog steeds in staal, nog steeds met deze combinatie van een platte rand en gedraaide nokken (de liervormige stijl is een kenmerk van Omega), nog steeds vrij eenvoudig, maar tijdloos en elegant. Dus je nam waarschijnlijk aan dat ze niets veranderden … Fout! Details overal.

De behuizing van deze kopie Omega watches 2017 is nu 41 mm in plaats van 41,5 mm. Ja, dat is niet veel, maar we zullen niet klagen. Voor een dagelijks klopper zijn verhoudingen belangrijk. De volgende is de daadwerkelijke vorm van de behuizing. Hoewel het hetzelfde lijkt als voorheen, is de behuizing nu symmetrisch. Voor deze update was de behuizing “sterker” aan de rechterkant, waarbij de kroon enigszins werd “geabsorbeerd” door de hoofdband. Nu worden pure symmetrie en een kroon eenvoudig op de zijkant van de behuizing geplaatst. De kroon is ook anders, nu conisch gevormd. Over het algemeen blijven de basics hetzelfde, maar met meer understatement en een beetje minder sportiviteit dan het vorige model, waardoor het nog meer een allrounder is.
De wijzerplaat van de Omega Seamaster Aqua Terra Master Chronometer 2017 volgt hetzelfde pad: symmetrie en zuiverheid. Het nautische thema is altijd de basis van het model geweest, met een uitgeklede wijzerplaat, die een soort houtpatroon laat zien, gemodelleerd naar de dekken van luxe jachten. Sinds 2003 zijn deze strepen altijd verticaal en vrij uitgesproken geweest. Op de Aqua Terra 2017 zijn de strepen nu horizontaal en minder diep gegraveerd. In dezelfde geest is de datum verplaatst van 3 naar 6, om de symmetrie van de zaak aan te vullen.

Verschillende kleuren zijn uiteraard beschikbaar, waaronder een zilveren wijzerplaat met oranje accenten en donkere metalen indexen, evenals dit klassieke donkerblauwe, met discrete lichtblauwe accenten. Hands en indexen zijn typisch voor de productie van Omega en blijven vrijwel onveranderd in vergelijking met de vorige editie. Een andere update betreft de literatuur over de wijzerplaat. Nooit meer diepteclassificatie (het staat nu op de achterkant) en slechts “Co-axiale hoofdchronometer”, die de komst van de nieuwe beweging benadrukt.
Met deze Seamaster Aqua Terra uit 2017 gaat Omega door met haar missie om Master Chronometer-bewegingen in alle modellen te implementeren (met uitzondering van de Calibre 1861 in de Speedmaster Moonwatch). Het lijkt dus vanzelfsprekend dat het antimagnetische en zwaar geteste kaliber 8900 in de behuizing wordt geplaatst. Deze beweging heeft twee vaten voor een totale 60h gangreserve, siliciumonderdelen voor het gehele regelorgaan, automatische wikkeling en weerstaat magnetische velden tot 15.000 gauss. Het is chronometer gecertificeerd en heeft 4 jaar garantie. De arabeske decoratie en de diamanten gesneden schuine randen zijn zichtbaar door de achterkant van de behuizing, die een nieuw golfprofiel laat zien.


Naast de klassieke staalmodellen voegt Omega ook een verrassende, enigszins andere tweekleurige versie toe aan de Seamaster Aqua Terra-collectie van 2017. Hoewel de wijzerplaat en de algehele vorm gelijk is aan de stalen modellen, zijn er enkele verschillen aanwezig. De 41 mm kast wordt aangeboden in een combinatie van staal en 18 k Sedna Gold (de eigen roze goudlegering van Omega) voor de lunette en de kroon. De wijzerplaat is zilver met zwarte inscripties. Geen kleurdetails, waardoor het horloge eerder subtiel blijft.

Gepost op

replica Rolex Air-King horloges

De replica Rolex Air-King horloges was voor het grootste deel van zijn zeer lange geschiedenis de eenvoudigste, minst dure Rolex, maar ook in zekere zin de Rolex van de purist. Zonder datum, een waterbestendige behuizing van 100 m, geschroefde kroon en chronometercertificering, had het alle essentiële eigenschappen die een Rolex tot een Rolex maken, zonder afleiding. In 2014 werd het echter stopgezet en werd de status als instapniveau replica Rolex Air-King horloges van de purist in 2015 overgenomen door een nieuwe versie van de Oyster Perpetual. In 2016 keerde de Luchtkoning terug en het is nadrukkelijk niet de Luchtkoning van je vader. Met een behuizing van 40 mm, nieuwe “Superlative Chronometer” -certificering, volledige revisie van de wijzerplaat en dezelfde voorzieningen voor weerstand tegen magnetisme als de Milgauss, het kan een Air-King zijn in naam, maar in de hand en om de pols, het is een bijna volledig nieuw horloge.
Sterker nog, het is zo’n afwijking van wat we allemaal gewend zijn te denken aan een Air-King waarvan ik bijna zou willen dat Rolex het iets anders had genoemd. Het behoud van de naam Air-King betekent dat je een beetje moet worstelen wanneer je voor het eerst foto’s van het horloge ziet – of wanneer je het gaat dragen – om het te zien als zijn eigen ding, in plaats van door de sluier van jaren van blootstelling aan iets anders dat dezelfde naam had. Wat echter hetzelfde is, is dat Rolex behoorlijk goed is in het niet volledig verstoren van de verbinding van een van zijn horloges met eerdere modellen in het bijzonder, en met de basisontwerpcodes van het bedrijf in het bijzonder – is het Air-King-logo, alsof stel de schichtige gerust dat onder alles de Luchtkoning hetzelfde horloge is dat u eens kende en waar u van hield.


Ondanks de symbolische poging van het logo om me van een richel af te zetten, moet ik toegeven dat deze even wennen was. De minutencijfers bij de vijf minuten markeringen, de witgouden 3-6-9 Arabische cijfers, de gele kroon en de groene “Rolex” en groene secondewijzer leken de eerste uren dat ik het horloge droeg, als een stel slecht geassembleerde reddingsbootpassagiers die dankzij een willekeurige draai van het lot allemaal moesten leren omgaan met elkaar, of anders.
Na vele jaren polshorloges te hebben gedragen voor beoordeling, ben ik er redelijk goed in geslaagd om een ​​onverwacht rotsachtige fase door te maken, maar ik merkte dat ik de replica Rolex horloges uitdeed en weer aan zette, met een nogal nerveuze frequentie, zoals een meisje op prom night die niet kan beslissen of ze haar corsage liefheeft of haat. Dit ging anderhalve dag door totdat uiteindelijk de Air-King en ik wat meer aan elkaar begonnen te wennen. Geleidelijk aan ontmoette ik het halverwege door het idee los te laten dat het de oude Air-King zou moeten zijn, en het ontmoette me halverwege – nou, eigenlijk ontmoette het me halverwege helemaal niet, het bleef gewoon resoluut op koers, alsof het geen toot of tinkle gaf wat ik dacht van die 3-6-9 markers. Eén ding over het antropomorfiseren van je horloges – je doet het met een Rolex Air-King en je voelt je alsof zijn persoonlijkheid ongeveer hetzelfde niveau van zelftwijfel heeft als een kampioen F1-coureur.
Het is natuurlijk gemakkelijker om je aan te passen aan nieuwheid als alles wat nieuw is ook goed is gedaan, en een ding dat je krijgt met Rolex is dat alles goed is gedaan – zelfs als een bepaald ontwerp niet jouw ding is, op zijn minst wat het ook is je houdt niet van het technisch meest vlekkeloze ding-je-niet-zoals dat je ooit hebt gezien. Zoals gebruikelijk bij Rolex is de uitvoering van de wijzerplaatmeubels en wijzers uitzonderlijk, met in elk geval een ruwe plek om gezien te worden, zelfs in extreme close-ups. Er zijn maar weinig wijzerplaten en handsets van welk merk dan ook, voor elk prijsniveau dat ik kan bedenken, dat dit niveau van controle zou tolereren, en deze kwaliteit in uitvoering, voor mij hoe dan ook, was het dunne uiteinde van de wig in termen van niet alleen aanpassen naar de Luchtkoning, maar begint echt op te warmen voor het verdraaide ding.
De Oyster-armband en de vouwbare Oyster-sluiting zijn, omdat niemand die ooit een Rolex van recente fabricage heeft geprobeerd, verrast zal zijn om te horen, geruisloos soepel en betrouwbaar in gebruik, en net zo comfortabel alsof ze waren gemaakt van zijde in plaats van staal . Eenmaal om de pols gaat de gelijkmatige verdeling van het gewicht een lange weg om ervoor te zorgen dat het aanvankelijke gevoel van comfort niet vluchtig is, en dat ondanks dat dit een vrij fors horloge is: 152 gram op de kantoorweger, of 10 gram zwaarder dan een Seiko SKX-007, zoals gewogen tijdens onze (in) beroemde inweeg van alle horloges op kantoor afgelopen woensdag. Dat het veel minder zwaar aanvoelt dan de Seiko, maakt een eind aan onze conclusie uit dat verhaal dat de verdeling van massa minstens evenzeer een factor is in draagcomfort als algehele gewicht.
Zoals blijkt, trouwens, de esthetiek van de 2016 replica Rolex horloges vertoont een opvallende gelijkenis met twee cockpitinstrumenten, gecreëerd door Rolex in 2006 aan het begin van zijn samenwerking met het Bloodhound SSC Project. De Bloodhound Super Sonic Car, voor het geval je er nog nooit van hebt gehoord, is zoals ze zeggen precies wat het zegt: een auto aangedreven door een turbojetmotor geleend van een Eurofighter, die momenteel de

Gepost op

Kopie Horloges IWC Big Pilots

De IWC Big Pilot Watch doet zijn naam meer dan eer aan – het is inderdaad zowel fysiek immens als geïnspireerd door de luchtvaart. Maar het heeft ook zijn naam verdiend in een meer metaforische zin. The Big Pilot Watch is big – big league, big time – een populair, krachtig, uitstekend uurwerk dat een vaste plek heeft verworven in de horologische hal van roem.  Kopie Horloges IWC Big Pilots  hebben een passionele liefdesrelatie met de hele Big Pilot-familie en het is gemakkelijk te zien waarom. Het is moeilijk om niet te vallen voor die indrukwekkende, mannelijke maat en die actievolle looks.
Tijdens de pioniersdagen van de luchtvaart moesten de meeste piloten navigeren met behulp van zakhorloges. Horloges speciaal gemaakt voor vliegeniers waren een verre droom voor iedereen behalve een gelukkig paar. IWC kwam in 1936 te hulp met de release van de eerste Special Pilot’s Watch, die een antimagnetisch echappement, ruw glas, lichtgevende wijzers en cijfers en een roterende ring met een pijlpuntindex voor het volgen van korte perioden bevatte. Was de luchtvaart ooit hetzelfde? Natuurlijk niet.

Vanaf 1940 begon de in Schaffhausen gevestigde fabrikant met het produceren van de Big Pilot volgens militaire specificaties voor een navigatie- of dekwacht. Het was het grootste polshorloge ooit gemaakt door Kopie Horloges IWC, maar uiterst minimalistisch in zijn ontwerp. De wijzerplaat was duidelijk georganiseerd en gemakkelijk leesbaar, zoals de instrumenten van de cockpit waarnaar het model was gemodelleerd. Hoewel de Big Pilot voor sommigen te zwaar of te simplistisch lijkt, hebben beide functies een doel. Leesbaarheid is een must als je duizenden meters in de lucht bent, dus een groot, gemakkelijk leesbaar ontwerp is functioneel en in overeenstemming met de traditie voor luchtvaartinstrumenten.

De het beste IWC Big Pilot heeft meer oog voor nader onderzoek dan zijn luchtvaartvoorsprong. Sinds 2002 is het het vlaggenschip van het bedrijf en een van de meest herkenbare horloges in de luxe horlogewereld. Kenners zijn er dol op vanwege zijn enorme behuizing van 46 mm, de eigen gefabriceerde beweging met 51111 kaliber (het grootste automatische uurwerk ooit gemaakt door IWC) met het Pellaton-wikkelsysteem en de indrukwekkende 7-daagse gangreserve. Het prijskaartje maakt het een serieuze investering, maar het eenvoudige ontwerp en de lederen riem zorgen ervoor dat de Big Pilot elke dag kan worden gedragen. U hoeft zich nooit zorgen te maken over het krijgen van uw geld.


Hoewel het een klassieker is met tientallen jaren geschiedenis, blijft de Big Pilot relevant. In de loop der jaren heeft IWC de familie Pilot Watch geüpdatet en nieuwe edities uitgegeven om het op tijd te houden. Een chronograaf verscheen in 1988, gevolgd door de introductie van complicaties zoals het split-seconden mechanisme. IWC heeft ook speciale stukken met belangrijke culturele referenties onthuld, zoals een serie Pilot’s Watches gewijd aan de Franse auteur en piloot Antoine de Saint-Exupéry en een collectie horloges die vernoemd is naar de Top Gun-trainingscursus van de US Navy.

IWC is geen onbekende in de verkoop van dure uurwerken, zoals de IWC Perpetual Calendar (prijs) en de IWC Portofino (prijs). Hoewel het minder duur is dan de andere twee uurwerken, is de Big Pilot een heel ander beest, en er is een zeer goede verklaring waarom het zo geprijsd is.

Net als alle andere het beste IWC-horloges is de Big Pilot van hoge kwaliteit en van hoge kwaliteit. Elk detail is gemaakt om een ​​doel te dienen en om het gezichtsvermogen te behagen. De Big Pilot beschikt over een interne mechanische beweging van Caliber 51111 met een Pellaton-wikkelsysteem. Het kronkelende systeem kan energiereserves gedurende 7 dagen opslaan, soms zelfs voor wel 8,5 dagen.

Dit lijkt misschien niet relevant voor casual horlogedragers, maar vergeet niet dat de IWC Big Pilot gemaakt is voor vliegeniers, dus energiereserves zijn erg belangrijk. Het mechanisme alleen al is een voldoende rechtvaardiging voor het dure prijskaartje van de Big Pilot, maar andere details maken het zelfs nog waardevoller om de opgeblazen kosten te dragen.

Gepost op

kopie Omega De Ville watches

De serie kopie Omega De Ville watches werd rond 1960 geboren als onderdeel van de grotere serie Seamaster-horloges. Het was indertijd de voortzetting van de klassieke kledinghorloge-erfenis die de Seamaster sinds 1948 had belichaamd, maar één die minder belangrijk was geworden sinds de lancering van de eerste duikhorloge in de serie in 1957. Het was in 1967 dat de De Ville collection werd onafhankelijk van de Seamaster-lijn en begon zijn eigen individuele charme en erfgoed te ontwikkelen. Dit waren horloges die nog steeds chic, klassiek en elegant waren, maar nu een beroep deden op een veel bredere markt van consumenten door hun interessante ontwerpen, verschillende cases – waaronder vierkanten, rechthoeken en ovalen – concurrerende prijzen en tijdloosheid van hun wijzerplaten.

Tegenwoordig is de collectie De Ville, net als andere kopie Omega De Ville watches, een veel grotere verzameling horloges, met een veelvoud aan “subreeksen” die erin verborgen zijn. De specifieke ‘subserie’ die we zullen behandelen is de De Ville Prestige-verzameling – een groep horloges die nog steeds representeert wat de De Ville-serie zo aantrekkelijk maakte sinds de lancering als een onafhankelijk model in ’67.
De Ref. 424.10.37.20.02.001 is de De Ville Prestige Co-Axial 36.8-mm. Het horloge, zoals de naam al aangeeft, is ondergebracht in een kast van 36,8 mm die verkrijgbaar is in staal, geel of roségoud of tweekleurig (staal en geel goud). Binnen bevindt zich de automatische Omega Caliber 2500 – de allereerste Co-axiale beweging die commercieel beschikbaar is (uitgebracht in 1999), een historisch belangrijke beweging voor het beste Omega en een belangrijke bijdrage aan de wereld van de uurwerken.

Op de tweevaksige draaiknop is er de optie voor goud, wit, blauw of zilver, met toegepaste Romeinse cijfers op elk kwartier en vinkjes voor de resterende punten. Op de 3 uur positie bevindt zich een utilitaire datumindicator met zwaardhanden voor de uren en minuten die erover vegen. Het laatste kenmerk dat opvalt, is de ketting met schakelband – een armband die enigszins doet denken aan de armbanden met “rijst-kralen” die zo vaak voorkomen op Vintage Omegas. Als je op jacht bent, heeft Omega deze horloge vanaf $ 3.700, maar het is mogelijk om het voor veel minder bij een dealer te vinden.

Hoewel Omega misschien niet bedoeld was om dit horloge een eerbetoon te laten zijn aan de meer historische De Ville-lijn, zijn het de klassieke en tijdloze ontwerpen van de hedendaagse serie die het een ietwat “vintage-achtig” gevoel geven. Van het is een van de kleinste Omega herenhorloges, met een ongeveer 37-mm behuizing (nog steeds minstens een millimeter of twee groter dan de vintage stukken); naar zijn ingetogen wijzerplaat; voor zijn slanke, zeer waarschijnlijk vintage-Seamaster-geïnspireerde handen; tot slot, de ketting met schakelketting (waarschijnlijk veerkrachtiger dan de stretch-gevoelige rijstkraalversie) – dit horloge wekt de indruk dat het niet vergeten is wat de De Ville zo decennia geleden zo aantrekkelijk maakte.


Zoals je ziet, hou ik van de moderne Omega De Ville Prestige-lijn. Het is een verzameling ver weg van de schijnwerpers die vaak de vlaggenschipcollecties van Omega siert, en naar mijn mening is dit een van de laatste holdouts, in een relatief betaalbare zin, van een klassiek horloge dat bedoeld is om subtiel onder een shirtmanchet te glijden. Sommige horloges zijn ondergewaardeerd, sommige horloges zijn ingetogen; Ik heb het gevoel dat dit horloge toevallig allebei is.
Voor ons meest recente artikel, waarin ik moderne en vintage voorbeelden van Breguet Type XX vergelijk, klik hier.

Caleb Anderson is de directeur van Outreach bij de online vintage horlogeboetiek theoandharris.com. Sinds hij bij Theo & Harris is begonnen, heeft hij uitgebreide kennis opgedaan over vintage horloges en besteedt hij veel tijd aan het delen van zijn meningen binnen het vakgebied. Momenteel bevindt hij zich in de buurt van New York City en is hij een aanhoudende student in alle historische dingen, een schrijver op horloges en een casual hardloper.

Als iemand die heel openlijk geniet van horloges die veel andere mensen misschien niet zo aantrekkelijk vinden, let ik in het bijzonder op de serie die veel merken niet vermelden op de homepages van hun websites. De Omega De Ville Prestige-collectie, naast een ietwat verborgen juweeltje in de grotere sfeer van Seamasters, Speedmasters en Sterrenbeelden, past toevallig bij dit criterium.